50 shades of L&D

50 shades of L&D

Workshop: Het slim organiseren van L&D binnen organisaties

In deze workshop maak je samen met vakgenoten een reis langs de verschillende uitingsvormen van Learning & Development binnen organisaties. Welke vorm is het meest passend en welke voor- en nadelen kleven er aan iedere aanpak?

In een ideale situatie kies je bewust voor een aanpak en werkwijze die aansluit bij het type organisatie en haar volwassenheidsniveau. De ervaring leert dat veel L&D afdelingen organisch zijn gegroeid, zonder goed doordachte onderliggende bouwtekening.

Middels een QuickScan vergroot jij je bewustzijn en vaardigheden om je L&D afdeling weloverwogen en op de meest passende wijze te organiseren en (her)positioneren.

Het resultaat? Focus en een heldere routekaart, welke leidt tot tevreden klanten, meer (positieve) impact op bedrijfsresultaten en een goed geoliede L&D afdeling.

Aan het einde van de workshop heb je:

  • een heldere routekaart van wat je blijft doen als L&D afdeling, maar ook waar je veranderingen wilt doorvoeren;
  • concrete handvatten om de gewenste koerswijzing praktisch vorm te geven;
  • krachtige argumenten om je stakeholders in de gewenste verandering mee te nemen;
  • inzichten en netwerk verstevigd door met vakgenoten over soortgelijke uitdagingen te sparren.

“De workshop over de positionering van L&D was voor mij als een puzzel die in elkaar viel. Guus heeft met zijn heldere en handzame visie hierop mij de juiste ingrediënten gegeven om de komende tijd de goede gesprekken op de juiste plekken te kunnen voeren. En ook heel fijn om met vakgenoten een keer over onze eigen organisatie te kunnen sparren i.p.v. de leervragen van anderen te ontrafelen.”

avatar

Esmeralda Francino

Strategisch P&O Partner – ROC Midden Nederland

Deelnemen

De kosten van deelname zijn: € 450,- ex btw
Leden Develhub krijgen 10% korting.

Groep 2 2020
21-10-2020


Locatie
Huize Voordaan
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan